ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεια SQS Service Quality Systems Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 αποτελώντας μια αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και εμπορίας μηχανημάτων και υλικών. Οι δημιουργοί της εταιρείας είναι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του καθαρισμού κτιρίων με εξαιρετικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και γνώσης. Η κατάλληλη τεχνογνωσία της SQS και ο εξοπλισμός της με σύγχρονα εξελιγμένα μηχανήματα που βοηθούν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση σε όλους τους τομείς καθαρισμού που δραστηριοποιείται, έχουν σαν αποτέλεσμα την επιτυχή συνεργασία με απαιτητικούς πελάτες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η εταιρεία είναι στελεχωμένη από προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό που διαρκώς εκπαιδεύεται σε τεχνικά και επικοινωνιακά θέματα. Το έργο της εταιρείας μας συνεπικουρούν ικανοί προμηθευτές – συνεργάτες οι οποίοι μαζί με το προσωπικό αξιολογούνται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τις προμήθειες που αναλαμβάνουμε.

Η SQS έχοντας σαν στόχο:

  • την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της,
  • τον σεβασμό της επιχείρησης προς το περιβάλλον,
  • την έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα στην ασφάλεια καθώς και την υγεία του προσωπικού

Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001(ΕΛΟΤ 1801) τόσο για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού όσο και για την εμπορία συναφών υλικών και εξοπλισμού από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.(σημειώνουμε ότι είμαστε από τις λίγες πιστοποιημένες εταιρείες στον σχεδιασμό υπηρεσιών καθαρισμού).Το όραμα της SQS είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση σε οποιαδήποτε επιλογή σχετικά με τον καθαρισμό χώρων ή την πώληση και προμήθεια σχετικών μηχανημάτων και υλικών καθαρισμού.

Αφού συνεργαστείτε με την SQS θα παρατηρήσετε ένα επίπεδο προσωπικής φροντίδας με θεαματική διαφορά στην εμφάνιση της επιχείρησης σας από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η κατανόηση του τι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας έχει αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας στην πάροδο των ετών με στόχο   να είμαστε η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες καθαρισμού.