ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Κάθε εγκατάσταση έχει ιδιαίτερες ανάγκες καθαρισμού.

Ένα προσεγμένο, καθαρό και καλά διατηρημένο κτίριο δίνει σαφώς την εντύπωση μιας εταιρείας που προσέχει την εικόνα της και ενδιαφέρεται πρωτίστως για τους εργαζομένους της, αλλά και για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η ειδικότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα καλύπτονται αυτές οι ανάγκες. Όλες μας οι υπηρεσίες στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε σύμβασης.

Όταν ο χώρος εργασίας μας είναι καθαρός τότε μας προδιαθέτει θετικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το υγιεινό περιβάλλον συμβάλλει στην υγεία μας και στην καλύτερη παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Πώς αξιολογούμε την ανάγκη καθαρισμού;

Πολλές εταιρείες έχουν καθορίσει τις απαιτήσεις τους σχετικά με τον καθαρισμό των χώρων τους.

Η δουλειά μας ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τις ανάγκες καθαρισμού σας και να διαμορφώσουμε από κοινού  ένα πρόγραμμα καθαρισμού  μοναδικο για την εταιρία σας και τις ανάγκες της.

Όταν προετοιμάζουμε μια προσφορά, υπάρχουν πολλές παράμετροι που εξετάζουμε.

Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσοι εργαζόμενοι απασχολούνται στην επιχείρησή σας, και  την επισκεψημότητα  στις  τουαλέτες, στις τραπεζαρίες στα κυλικεία  και τους κοινόχρηστους χώρους.