ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

gallery15

Ο καθαρισμός των χώρων για είναι ολοκληρωμένος πρέπει να συμπληρώνεται και από ειδικούς καθαρισμούς όπως:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

(LINOLEUM,PVC κλπ)

Πλύσιμο και αφαίρεση παλιών  στρωμάτων παρκετίνης και εφαρμογή νέας.

Με τον τρόπο αυτόν προστατεύουμε τα δάπεδα από την φθορά  που προκαλεί η συνεχής κυκλοφορία  και βελτιώνουμε την εμφάνιση τους.

ΜΑΡΜΑΡΑ

Γυάλισμα με την μέθοδο της κρυσταλοποιησης η γυάλισμα με διαμαντοδισκους

ΜΟΚΕΤΕΣ - ΧΑΛΙΑ

Οι μοκέτες ακόμη και αν φαίνονται καθαρές στο εσωτερικό τους παγιδεύουν ρύπους και βακτήρια που προκαλούν  δυσάρεστές οσμές και προβλήματα  όπως  φτέρνισμα, ρινικές καταρροές,  βήχα και  πονοκέφαλους  (ειδικά σε άτομα με προβλήματα αλλεργίας).

Το πλύσιμο λοιπόν των μοκετών δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η και συχνότερα αν ο χώρος έχει μεγάλη κυκλοφορία

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Στους χώρους των τουαλετών και αποδυτήριων λόγω και της υγρασίας που συνήθως υπάρχει αναπτύσσονται βακτήρια που ο καθημερινός καθαρισμός δεν είναι εύκολο να εξουδετερώσει.

Επιβάλλεται λοιπόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνεται απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες τα είδη υγιεινής τις βρύσες και τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο.

school-clean-cb

Όταν εξουδετερώνουμε τα μικρόβια σε μια επιφάνεια με μια χημική ουσία (απολυμαντικό ), είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό είναι προσωρινό. Η επιφάνεια θα φιλοξενήσει νέα τα μικρόβια μόλις την αγγίξουν τα χέρια, ή περπατήσουμε σ’ αυτήν (δάπεδο) . Τα βακτήρια μπορούν να διπλασιαστούν σε αριθμό μέσα σε 10 λεπτά όταν έχουν τροφή και νερό.