Καλέστε μας

Έργα

Home | Έργα

Ενέργεια

Ενημέρωση

Φαρμακευτικές Εταιρείες

Τροφίμων – Catering

Τραπεζικά Ιδρύματα

Τηλεπικοινωνίες

Ταχυμεταφορές

Ξενοδοχειακά – Τουριστικά

Νοσοκομεία / Ιδρύματα / Κλινικές

Ναυτιλιακές

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Θέατρα – Κινηματογράφοι

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Ο καθαρισμός αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μια σημαντική και πολυσύνθετη διαδικασία που απαιτεί προσοχή σε διάφορους τομείς. Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης (γυμναστήριο, γήπεδο, πισίνα κλπ.), οι απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά κάποιες βασικές οδηγίες είναι συνήθως κοινές. Στην  SQS Cleaning στόχος μας είναι η ποιότητά μας να μένει πάντα υψηλή και προσαρμόζουμε τα πακέτα υπηρεσιών που εφαρμόζουμε κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες:

Εμπορικοί Χώροι

Εκπαιδευτήρια

Εκδοτικές

Διαχείριση Απορριμάτων

Διαχείριση Ακινήτων – Κατασκευαστικές

Ο καθαρισμός νεοκτίστων σπιτιών υπό κατασκευή είναι σημαντικός για να διατηρηθεί η καλή εικόνα του έργου και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων και όμορφη πρώτη εικόνα που θα λάβει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου βλέποντας την ολοκλήρωση των εργασιών. Οι εργασίες καθαρισμού μπορούν να περιλαμβάνουν αφαίρεση προστατευτικών καλυμμάτων ή εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή (όπως σκαφάκια, σανίδες, σωλήνες) , σκούπισμα, σκουπιδοτεντζέρια και πλύσιμο των πατωμάτων για την απομάκρυνση της σκόνης, των υπολειμμάτων της κατασκευής και άλλων ρύπων, καθαρισμός των παραθύρων και των γυάλινων επιφανειών, αφαίρεση ενδεχόμενων λεκέδων ή σημαδιών από τα τοίχων, τα πατώματα και άλλες επιφάνειες, καθαρισμός των τουαλετών και των μπάνιων κ.ο.κ.

Διαφημιστικές

Ο καθαρισμός χώρου σε διαφημιστικές εταιρείες είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη διατήρηση της εικόνας και της επαγγελματικότητας. Ένας καθαρός και φροντισμένος χώρος μπορεί να δημιουργήσει θετική εντύπωση στους πελάτες και να βελτιώσει την αίσθηση εργασίας για τους υπαλλήλους.  Στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τον καθαρισμό χώρου σε διαφημιστικές εταιρείες είναι ο καθημερινός καθαρισμός γραφείων και κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβανομένων των τουαλετών και των κουζινών, η ειδική φροντίδα για ευαίσθητο εξοπλισμό, όπως υπολογιστές, εκτυπωτές και οθόνες, κ.ο.κ.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες:

Διάφορα

Ο καθαρισμός εταιρειών είναι ουσιώδης για τη δημιουργία ενός υγιούς και επαγγελματικού περιβάλλοντος για τους εργαζομένους και τους πελάτες. Οι υπηρεσίες καθαρισμού για εταιρείες μπορεί να αφορούν γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, υπηρεσίες φιλοξενίας και ξενοδοχεία κ.ο.κ.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες:

Δημόσιος Τομέας

Ο καθαρισμός στον δημόσιο τομέα είναι κρίσιμος για τη διατήρηση υγιεινών και ασφαλών περιβαλλόντων για τους πολίτες και τους υπαλλήλους του δημοσίου. Οι υπηρεσίες καθαρισμού στο δημόσιο τομέα μπορεί να περιλαμβάνουν Σχολεία και Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία και Kέντρα Υγείας, Χώρους Δημοσίας Διοίκησης, Πολιτιστικά Κέντρα ή Δημοσίους Χώρους Άθλησης κ.ο.κ.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες:

Βιομηχανικοί Χώροι

Ο καθαρισμός βιομηχανικών χώρων αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία για τη διατήρηση της ασφάλειας, της υγιεινής και της αποτελεσματικότητας της παραγωγής. Λόγω της μεγάλης κλίμακας και της ειδικής φύσης των βιομηχανικών χώρων, ο καθαρισμός αυτών των περιβαλλόντων μπορεί να απαιτεί εξειδικευμένες διαδικασίες και εξοπλισμό, ανάλογα με τον τύπο της βιομηχανίας και τις ειδικές ανάγκες του χώρου.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες:

Μηχανοκίνητα

Ο μηχανοκίνητος καθαρισμός αναφέρεται στη χρήση εξοπλισμού για τον καθαρισμό διαφόρων επιφανειών, όπως αυτοκίνητα, ποδήλατα κ.ο.κ και συχνά χρησιμοποιείται σε μεγάλες επιφάνειες ή σε περιβάλλοντα όπου είναι δύσκολο ή αδύνατο να χρησιμοποιηθούν μέθοδοι καθαρισμού χειροκίνητα.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες στα Μηχανοκίνητα:

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Η συντήρηση και ο καθαρισμός κτηρίων είναι σημαντικές διαδικασίες για τη διατήρηση της αξίας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητάς τους.

Ενδεικτικοί Συνεργάτες: