Καλέστε μας

Καθαρισμοί Σχολείων

Home | Υπηρεσίες | Καθαρισμοί | Καθαρισμοί Σχολείων

Ο καθαρισμός σχολείων αποτελεί κρίσιμο μέρος της υγιεινής και της ασφάλειας του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Τα σχολεία, λόγω του συνωστισμού πολλών ατόμων, μπορούν να αποτελέσουν εστίες αναπαραγωγής μικρόβιων, εάν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα συστήματα καθαρισμού για να εξαλείψουν την εξάπλωσή τους στα σημεία συγκέντρωσης.

Τα παιδιά πολλές φορές δεν τηρούν απλές διαδικασίες προσωπικής υγιεινής, όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των χεριών και επειδή είναι πιο ευάλωτα σε ασθένειες, είναι απολύτως απαραίτητο τα σχολικά συγκροτήματα να καθαρίζονται τακτικά και σε βάθος.

Ωστόσο, ο απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός. Στην SQS κατανοούμε την ευαισθησία του περιβάλλοντος ενός σχολείου, για το λόγο αυτό επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος μάθησης. Εφαρμόζουμε ειδικό πρόγραμμα απολύμανσης και καθαρισμού, ιδιαίτερα στα σημεία που συγκεντρώνονται μικρόβια όπως:

  • Αίθουσες και εργαστήρια
  • Τουαλέτες
  • Αποδυτήρια
  • Λαβές θυρών, θυρίδες και πινακίδες
  • Επιφάνειες εργασίας και καθίσματα

Όταν η καθαριότητα είναι ελλιπής, τότε ο κίνδυνος μεταδοτικών νοσημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Η SQS διαθέτει ειδικά και σύγχρονα προγράμματα καθαρισμού, καθώς και ασφαλή απολυμαντικά προϊόντα, ώστε ο καθαρισμός και η απολύμανση αυτών των χώρων να έχουν διάρκεια και αποτελέσματα. Δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σε σχολεία, προσφέροντας ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τους γονείς.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των μαθητών είναι πρώτη προτεραιότητα. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, διασφαλίζουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση αλλά και την υγιεινή συμπεριφορά στους μαθητές.

Ο καθαρισμός σχολείων δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση των κτιρίων, αλλά πολύ περισσότερο με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και μαθητών. Η SQS επιδιώκει να προσφέρει υπηρεσίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη αλλά και ασφάλεια.

Η έλλειψη μέτρων καθαριότητας σε χώρους με παιδιά, όπως είναι τα σχολεία, μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση ασθενειών αλλά και λοιμώξεων, επηρεάζοντας την υγεία των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών. Επιπλέον, το γενικότερο περιβάλλον καθίσταται μη ασφαλές και υγιεινό, ενώ μπορεί να επηρεάσει τη συγκέντρωση και την επίδοση των μαθητών.

Η SQS χρησιμοποιεί τεχνικές και προϊόντα, που είναι ειδικά σχεδιασμένα και διαθέτουν ισχυρή δράση, για να εξαλείφουν αποτελεσματικά τα μικρόβια. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που απομακρύνει τα μικρόβια από δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες, ακόμα και από την ατμόσφαιρα του χώρου.