Καλέστε μας

Ειδικοί Καθαρισμοί

Home | Υπηρεσίες | Καθαρισμοί | Ειδικοί Καθαρισμοί

Η SQS, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του καθαρισμού, αντιλαμβάνεται την ουσιώδη ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα, στον καθαρισμό διάφορων επιφανειών. Ο καθαρισμός των χώρων για να είναι ολοκληρωμένος, πρέπει να συμπληρώνεται και από ειδικούς καθαρισμούς, όπως:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

(LINOLEUM,PVC κ.λπ.)

Η συντήρηση δαπέδων είναι κρίσιμο μέρος του καθαρισμού ενός επαγγελματικού χώρου. Η SQS δεν πραγματοποιεί απλά καθαρισμό πατωμάτων, αλλά προσφέρει ολοκληρωμένη συντήρηση και αποτελέσματα.

Προχωράμε σε πλύσιμο και αφαίρεση παλιών στρωμάτων παρκετίνης και εφαρμογή νέας, προστατεύοντας τα δάπεδα από τη φθορά που προκαλεί η συνεχής κυκλοφορία και βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνισή τους.

Ο καθαρισμός και η συντήρηση δαπέδων μπορεί να επαναφέρει τη λάμψη, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιφάνεια.

Η SQS χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές και υλικά, ανάλογα τον τύπο κάθε δαπέδου, διασφαλίζοντας την αντοχή του στο χρόνο και την ελαχιστοποίηση κάποιας ζημιάς μελλοντικά. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός υγιούς και επαγγελματικού περιβάλλοντος.

ΜΑΡΜΑΡΑ

Ο ειδικός καθαρισμός μαρμάρων είναι απαραίτητος για τη συντήρηση και την ανανέωση της φυσικής λάμψης και αισθητικής τους. Μέσω εξειδικευμένων τεχνικών, όπως γυάλισμα με τη μέθοδο της κρυσταλοποίησης ή με διαμαντόδισκους, προχωράμε σε ανανέωση των μαρμάρινων επιφανειών.

Μέσα από προσεκτικές διαδικασίες και την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών, διασφαλίζεται η επαναφορά της λάμψης και της ομοιογενούς εμφάνισης του μαρμάρου, ενώ παράλληλα διατηρείται η ανθεκτικότητά του.

ΜΟΚΕΤΕΣ – ΧΑΛΙΑ

Ο καθαρισμός της μοκέτας και των χαλιών είναι εξαιρετικά σημαντικός αν θέλετε να διατηρήσετε ένα υγιές επαγγελματικό περιβάλλον. Οι μοκέτες, ακόμη και όταν φαίνονται καθαρές, στο εσωτερικό τους παγιδεύουν ρύπους και βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές και προβλήματα, όπως φτέρνισμα, ρινικές καταρροές, βήχα και πονοκεφάλους, ειδικά σε άτομα με προβλήματα αλλεργίας.

Το πλύσιμο των μοκετών δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ή και συχνότερα, ειδικά αν ο χώρος έχει μεγάλη κυκλοφορία.

Η SQS αναλαμβάνει τη φροντίδα σε μοκέτες και χαλιά, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό που θα χαρίσουν άριστα αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Στους χώρους των τουαλετών και αποδυτήριων, αναπτύσσονται βακτήρια – κυρίως λόγω της υγρασίας – που ο καθημερινός καθαρισμός δεν είναι εύκολο να εξουδετερώσει.

Επιβάλλεται λοιπόν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να γίνεται απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, τα είδη υγιεινής, τις βρύσες και τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο.

Όταν εξουδετερώνονται τα μικρόβια σε μια επιφάνεια με μια χημική ουσία (απολυμαντικό), είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό είναι προσωρινό. Η επιφάνεια θα φιλοξενήσει νέα μικρόβια μόλις την αγγίξουν τα χέρια, ή περπατήσουμε σ’ αυτήν (δάπεδο) . Τα βακτήρια μπορούν να διπλασιαστούν, μέσα σε 10 λεπτά όταν έχουν τροφή και νερό.

Η SQS αναλαμβάνει την λεπτομερή απολύμανση χώρων, χρησιμοποιώντας ειδικές μεθόδους και προϊόντα, που στοχεύουν στον αποτελεσματικό έλεγχο των μικροοργανισμών και των βακτηρίων, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Η SQS διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε ειδικό καθαρισμό που απαιτεί το κτίριό σας. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ως μοναδική, με γνώμονα την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.