Καλέστε μας

Καθαρισμοί Τζαμιών & Επενδύσεων Κτιρίων

Home | Υπηρεσίες | Καθαρισμοί | Καθαρισμοί Τζαμιών & Επενδύσεων Κτιρίων

Η εξωτερική όψη ενός κτιρίου αποτελεί τον καθρέπτη κάθε επιχείρησης. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι πελάτες σας και ανατανακλά την εικόνα της εταιρίας σας. Οι καθαρές και λαμπερές προσόψεις δημιουργούν την πρώτη θετική εντύπωση για την επαγγελματική σας εικόνα.

Είτε πρόκειται για τζάμια γραφείων, είτε για βιτρίνες, είτε για άλλα στοιχεία κάλυψης, όπως αλουμίνιο, μάρμαρο, γρανίτης και άλλα, η λεπτομερής καθαριότητα, συμβάλλει:

Στην διατήρηση της αισθητικής του κτιρίου
Στη διατήρηση της αξίας και διάρκειας ζωής του
Στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης των ανωτέρω υλικών αν καταστραφούν (λόγω ελλιπούς συντήρησης )
Στην SQS, κατανοούμε πλήρως τη σημασία μιας καθαρής πρόσοψης και διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να το πετύχουμε με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Με τη χρήση εξειδικευμένων μεθόδων, ασφαλών προϊόντων καθαρισμού αλλά και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, όπως κρεμαστό καλάθι, καλαθοφόρο όχημα, σκαλωσιές αλουμινίου και άλλα, προσφέρουμε επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς, που διατηρούν τις επιφάνειες του κτιρίου σε άριστη κατάσταση, προστατεύοντας την αξία τους και αποτρέποντας την ανάγκη αντικατάστασης λόγω ελλιπούς συντήρησης.

Διασφαλίζουμε την άριστη καθαριότητα αλλά και τη διατήρηση της ποιότητας των υλικών. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με αυστηρότητα και επαγγελματισμό, πάντα στα πλαίσια των αναγκών σας, προσφέροντάς σας απόλυτη ικανοποίηση και αξιοπιστία.

Ο καθαρισμός τζαμιών κτιρίων και όψεων βελτιώνει την πρώτη εικόνα της επιχείρησή σας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει την προσοχή που δίνετε στην καθαριότητα του χώρου σας.

Επιπλέον, τα καθαρά τζάμια επιτρέπουν την είσοδο φωτεινότητας στο χώρο, ενισχύοντας το φυσικό φωτισμό και εξοικονομώντας ενέργεια.

Τέλος, ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας επηρεάζει θετικά την ψυχολογία αλλά και την αποδοτικότητα των εργαζομένων, δημιουργώντας ένα θετικό και υγιές περιβάλλον εργασίας.

Κατά την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για τον καθαρισμό τζαμιών κτιρίων αλλά και των όψεων, λαμβάνουμε υπόψη αρκετά κριτήρια, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αποτελεσματικότητα.

Κάθε επιφάνεια, απαιτεί διαφορετική μέθοδο αλλά και εξοπλισμό. Ο καθαρισμός εξωτερικών τζαμιών για παράδειγμα, γίνεται με διαφορετικό τρόπο και με χρήση άλλων προϊόντων από τον καθαρισμό μαρμάρου.

Λαμβάνουμε επίσης υπόψη την προσβασιμότητα στα σημεία, για το λόγο αυτό διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για κάθε περίπτωση.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε προϊόντα και μεθόδους φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και την υγεία του ανθρώπου.

Εμπιστευτείτε το επαγγελματικό καθάρισμα τζαμιών και επενδύσεων του κτιρίου σας στην SQS και απολαύστε μια ολοκληρωμένη, άρτια και καθαρή όψη!