Καλέστε μας

Αποκατάσταση Φθορών από Πυρκαγιά / Πλυμμύρα

Home | Υπηρεσίες | Καθαρισμοί | Αποκατάσταση Φθορών από Πυρκαγιά / Πλυμμύρα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Οι πυρκαγιές αφήνουν πίσω τους έντονα σημάδια και φθορές σε ένα κτίριο, προκαλώντας τόσο ορατή, όσο και αόρατη ζημιά στο περιεχόμενό τους.

Τα κύρια προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος μετά τη φωτιά είναι:

  • Αιθάλη: Η αιθάλη είναι ορατή και δυστυχώς εισχωρεί στο περιβάλλον με ανεξέλεγκτο τρόπο.
  • Οσμή: Η οσμή είναι αόρατη, παρόλα αυτά και αισθητή σε ένα χώρο. Σχετίζεται άμεσα με το είδος των υλικών που έχουν καεί.

Ο καθαρισμός μετά από φωτιά και η διαδικασία αποκατάστασης βλάβης, περιλαμβάνει τον μετριασμό των ζημιών, τον καθαρισμό από την αιθάλη αλλά και την εξουδετέρωση της οσμής.

Οι διαδικασίες αυτές απαιτούν ειδικό εξοπλισμό (όπως π.χ. σκούπες με ειδικά φίλτρα), ειδικά υλικά για τον καθαρισμό και την εξουδετέρωση της οσμής και φυσικά εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης αποκατάσταση.

Η SQS, με την πολύχρονη εμπειρία της στη διαχείριση φθορών μετά από πυρκαγιά, εγγυάται την σίγουρη και γρήγορη αποκατάσταση, χαρίζοντας ξανά λειτουργικότητα και ασφάλεια στο χώρο σας.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Οι πλημμύρες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές ακόμα και καταστροφές σε ένα χώρο, για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να αντιδράσουμε άμεσα.

Η SQS είναι πλήρως εξοπλισμένη με ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, αλλά και έμπειρο προσωπικό, που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις φθορές. Κατανοούμε πως η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι ζωτικής σημασίας, για το λόγο αυτό διαθέτουμε εξειδικευμένα πρωτόκολλα αντικατάστασης.

Από τον καθαρισμό και την αφαίρεση του νερού, έως την απολύμανση, η SQS δρα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να επαναφέρει το χώρο στην αρχική του κατάσταση.

Η αποκατάσταση φθορών από πυρκαγιές και πλημμύρες είναι κρίσιμη για την επαναφορά της φυσικής λειτουργίας ενός κτιρίου, αλλά και της αισθητικής του.

Η SQS ειδικεύεται σε αυτού του είδους τους καθαρισμούς, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό εντός και εκτός του κτιρίου, την απομάκρυνση οσμών, αλλά και την αντιμετώπιση σοβαρών φθορών.

Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και εξειδικευμένου εξοπλισμού, διασφαλίζουμε την πλήρη αποκατάσταση των φθορών, επαναφέροντας το κτίριο σε έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο.