Καλέστε μας

Υδροβολές

Η υδροβολή αποτελεί μια αποτελεσματική και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον τεχνική, που ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση ρύπων, σκουριάς και άλλων επικαλέψεων από τις επιφάνειες κτιρίων.

Η SQS διαθέτει διάφορες τεχνικές και μηχανήματα υδροβολής, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού που επιτυγχάνουν την απομάκρυνση ακόμα και των πιο επίμονων ρύπων, από διάφορες επιφάνειες όπως μάρμαρο, γυαλί, πέτρα κ.ά.

Διαθέτουμε το μοναδικό μηχάνημα υδροβολής στην Ελλάδα, Falch 500 (ζεστού και κρύου νερού), το οποίο χρησιμοποιείται σε ειδικές περιπτώσεις, κυρίως όπου ο καθαρισμός καθίσταται δύσκολος.

Το Falch 500, έχει πίεση 500 bar και ροή νερού 1680l/h, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα τύπων καθαρισμού, όπως:

  • Αφαίρεση graffiti
  • Αφαίρεση σαθρών επιχρισμάτων
  • Αφαίρεση κατεστραμμένων μονώσεων από δώματα
  • Αφαίρεση χρωμάτων
  • Καθαρισμό λιθοδομών

Με λίγα λόγια, προσφέρει λύσεις για πολλαπλές περιπτώσεις καθαρισμού, που απαιτούν ισχυρή και αποτελεσματική επέμβαση, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Το προσωπικό μας κατέχει την τεχνογνωσία αλλά και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την ορθή χρήση υδροβολής, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό.

Με τη χρήση προσαρμοσμένων λύσεων, επιτυγχάνουμε τον αποτελεσματικό καθαρισμό, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις επιφάνειες από φθορές και ζημιές.

Το Falch 500 διαθέτει υψηλή πίεση αλλά και ροή νερού, που το καθιστά ιδανικό για επεμβάσεις σε δύσκολες επιφάνειες.

Η SQS διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία στη χρήση τεχνικών υδροβολής, διασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη εφαρμογή των μηχανημάτων και μεθόδων καθαρισμού σε κάθε εργασία και προσαρμόζοντας την προσέγγιση στις ανάγκες κάθε κτιρίου.