Καλέστε μας

Καθαρισμοί Νοσοκομείων

Home | Υπηρεσίες | Καθαρισμοί | Καθαρισμοί Νοσοκομείων

Η καθαριότητα στο χώρο των νοσοκομείων έχει πρωτεύοντα και καθοριστικό ρόλο, καθώς ενισχύει την πρόληψη κατά των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων αλλά και την προστασία της γενικότερης υγείας των ασθενών, των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών.

Ο καθαρισμός των νοσοκομείων απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση και υψηλή πρότυπα υγιεινής, ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. Ο τύπος και η συχνότητα του καθαρισμού, εξαρτάται από τον κλινικό κίνδυνο, τον κύκλο των ασθενών, την ένταση αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας των ανθρώπων, όπως επίσης και από τα χαρακτηριστικά κάθε επιφάνειας.

Ο καθαρισμός των νοσοκομειακών χώρων αφορά την ασφάλεια όλων μας. Συχνές και αυστηρές προδιαγραφές καθαρισμού εφαρμόζονται σε περιοχές που περιλαμβάνουν χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας, χώρους μεταμόσχευσης κ.λπ. Την ίδια σημασία δίνουμε και σε άλλους χώρους ενός νοσοκομείου, όπως δωμάτια, χώρους αναμονής και τουαλέτες.

Ο καθαρισμός λοιπόν των νοσοκομείων απαιτεί τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο προσωπικό , εξειδικευμένα απορρυπαντικά καλής ποιότητας και κυρίως αυστηρή τήρηση των διαδικασιών καθαρισμού, όπως προβλέπεται για κάθε χώρο.

Τα στελέχη της SQS ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στο καθαρισμό των νοσοκομείων (μέθοδοι καθαρισμού, υλικά, εργαλεία κ.λπ.), ώστε τόσο οι ασθενείς όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό να νιώθουν ασφαλείς μέσα στους νοσοκομειακούς χώρους. Διαθέτουν επίσης γνώσεις και εξειδίκευση, εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανόνες.

Με την επιμονή μας στην ποιότητα και την ακρίβεια, διασφαλίζουμε πως κάθε διαδικασία καθαρισμού στο νοσοκομείο ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.

Η καθαριότητα στα νοσοκομεία είναι κρίσιμη για την πρόληψη ασθενειών αλλά και λοιμώξεων. Είναι απαραίτητο να γίνεται σωστή απολύμανση και καθαρισμός των χώρων. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται δραστικά ο κίνδυνος μετάδοσης μολύνσεων στους ασθενείς, προσφέροντάς τους ένα ασφαλές περιβάλλον θεραπείας.

Το περιβάλλον ωστόσο, θα πρέπει να είναι ασφαλές και για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό δίνουμε σημασία σε όλους τους χώρους, εφαρμόζοντας για τον καθένα τα πρωτόκολλα που αντιστοιχούν.

Η συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού, αλλά και στη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, εξασφαλίζει μέγιστα αποτελέσματα, μειώνοντας τον κίνδυνο μολύνσεων στα νοσοκομεία.

Η SQS, εξοπλισμένη με εξειδικευμένο προσωπικό και προηγμένο εξοπλισμό, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού στον τομέα της υγείας. Με αφοσίωση στην υγεία και την ασφάλεια, προσφέρουμε στα νοσοκομεία ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και ευεξία.